Valentijnsdag komt er alweer aan

Mannen opgelet, want Valentijnsdag zit er alweer aan te komen. Wat is Valentijnsdag? Is een vraag die je bijna niemand meer hoort stellen, omdat iedereen wel weet waar 14 februari voor staat. Valentijnsdag, de dag die eerder altijd in het teken stond van de “anonieme liefde”, is tegenwoordig omgedoopt tot een groot commercieel iets om jouw geliefde romantisch te verwennen. Echteheren is er dit keer vroeg bij om te zorgen dat jij Valentijnsdag met driedubbele uitroeptekens in je agenda zet. Ontbijtje op bed, samen lekker uit eten of een romantische filmavond? Wij helpen je met de perfecte verassing!

Wat is Valentijnsdag?

Wat is Valentijnsdag? Iedereen kent Cupido wel, het jongetje met vleugels en pijl en boog, die liefdespijlen afvuurt op mensen om ze verliefd op elkaar te maken. Een fabel natuurlijk, maar hoor je 14 februari dan denk je automatisch aan Cupido en Valentijnsdag. Valentijnsdag is officieel de “dag van de liefde” en staat in het teken van geheime aanbidders en het ideale moment om je geliefde (deels gedwongen) goed te verwennen. Tegenwoordig is het haast raar, als jij je niet van je romantische kant laat zien op deze dag, terwijl het vroeger alleen ging om “anonieme liefde”. Je kan het zo gek maken als je zelf wilt, maar van een echte heer wordt toch een liefdesgebaar verwacht.

Leuke verassingen voor Valentijnsdag

Een leuke verrassing voor Valentijnsdag vinden of verzinnen hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn, als het maar persoonlijk is dan zit je altijd goed. Voor de mannen onder ons die hun liefde niet altijd even makkelijk uiten, is het juist op deze dag wel eens goed om te laten merken hoe gek je bent met je partner. Een simpele “ik hou van je” met een bos rozen of een lekker ontbijtje op bed kan al meer dan genoeg betekenen. Toch meer inspiratie nodig? Dan hebben we hier wat leuke verrassingen voor Valentijnsdag:

  • Romantisch diner bij kaarslicht: Breng de innerlijke chef in je naar boven of laat in ieder geval zien dat je je best hebt gedaan om een heerlijk diner te bereiden. Zorg voor een romantische sfeer met kaarsen of kies ervoor om gezellig naar een lekker restaurant te gaan op Valentijnsdag.
  • Filmavond thuis of in de bioscoop: Bij de dag van de liefde horen natuurlijk ook romantische films. Laat die actiefilms voor één keer links liggen en zoek een leuke film uit die past bij Valentijnsdag. Regel haar favoriete snacks en lievelingsdrankje of ga op romantische date naar de bioscoop.
  • Gepersonaliseerd cadeau: Laat een sieraad graveren met een persoonlijke boodschap of zoek een ander passend cadeau uit. Iets waarvan je zeker weet dat ze het leuk vindt, laat zien dat je haar goed kent. Met een zelf geschreven of ontworpen kaartje met lieve woorden scoor je ook altijd punten op Valentijnsdag.
  • Spa-dagje: Niks is zo fijn als ontspanning met een heerlijk dagje spa of een fijne massage door jou thuis. Verwen je partner en zorg dat ze alleen maar bezig hoeft te zijn met genieten. Ook altijd een populair uitje voor Valentijnsdag.
  • Verassingsdate: Jij kent je partner als geen ander en weet dan ook precies wat ze leuk vindt. Plan een leuke activiteit en laat blijken hoe belangrijk ze voor je is. Dit kan van alles zijn. Vergeet niet: persoonlijk is altijd goed.

Dit was jouw reminder van Echteheren dat Valentijnsdag er alweer aan zit te komen. Heb jij je date al gepland? De lekkerste chocola al gehaald? Of als geheime aanbidder al een leuke verassing besteld? Je mag Valentijnsdag in ieder geval echt niet vergeten als je punten wilt scoren. Doe je best mannen!

up