7 Veelbelovende films in 2024

In dit nieuwe jaar komen er weer een aantal veelbelovende films uit die je zeker niet mag missen in de bioscoop. Met opvolgers van de meest succesvolle films in de afgelopen jaren zoals: Joker, Dune, Godzilla x Kong en nog veel meer is er genoeg reden om jouw filmavond naar de bioscoop in de buurt alvast te plannen. Houd jij je agenda bij de hand? Dan lichten wij 7 veelbelovende films voor je uit die je in 2024 kunt verwachten.

1. Joker: Folie à Deux

De film Joker, in 2019 uitgekomen met hoofdrolspeler Joaquin Phoenix, is met een wereldwijde opbrengst van 1 miljard dollar één van de meest succesvolle films ooit. Joker: Folie à Deux is het vervolg op deze meeslepende film en de verwachtingen liggen hoog. In deze film krijgt de Joker te maken met de welbekende Harley Quinn, die door niemand minder dan Lady Gaga wordt gespeeld. Ongetwijfeld een absolute must watch!

< Releasedatum: vanaf 4 oktober 2024 >

2. Kingdom of the Planet of the Apes

Deze film is de 4e opvolger in de beroemde reeks van de franchise Planet of the Apes. Dit verhaal speelt zich meerdere generaties na de verhaallijn met Caesar af en gaat over een nieuwe tiran die een enorm rijkt opbouwt. Een andere, jonge aap onderneemt daarnaast een reis die het verleden betwist en maakt toekomstbepalende keuzes voor zowel apen als mensen. Dat belooft veel actie en spanning voor de échte filmliefhebber.

< Releasedatum: vanaf 22 mei 2024 >

3. Dune: Part Two

Dune: Part Two is vanzelfsprekend een opvolger op het eerste deel dat veel indruk maakte. De reis van hoofdpersoon Paul Atreides gaat verder in gezelschap van Chani en de Vrijmans. In dit deel belandt hij onder andere in een zandstorm en is hij uit op wraak op degenen die verantwoordlelijk zijn voor de ondergang van zijn familie. Noteer de datum in je agenda!

< Releasedatum: vanaf 29 februari 2024 >

4. Godzilla x Kong: The New Empire

Het epische gevecht van de eeuw gaat verder. Na de krachtmeting tussen Godzilla en Kong zal er nu een geheel nieuw avontuur en strijd met een nieuwe vijand plaatsvinden. Het bestaan van deze titanen en onszelf wordt bedreigd van onder het aardoppervlak. In The New Empire duiken we verder in hun wereld vol met strijd.

< Releasedatum: vanaf 28 maart 2024 >

5. The Garfield Movie

Wie kent hem niet; Garfield, de wereldberoemde typische binnenkat die maandagen haat en dol is op lasagne beleeft in deze film een wild buitenavontuur. Onverwachts wordt hij herenigd met zijn vader, de sjofele straatkat Vic, en wordt Garfield gedwongen om samen met zijn hondenvriend Odie het verwende leventje achter zich te laten. Met ingesproken stemmen van Chris Spratt en Samuel L. Jackson. belooft dit verhaal heel wat.

< Releasedatum: vanaf 24 mei 2024 >

6. The Fall Guy

In deze spannende actiefilm speelt Ryan Gosling een stuntman die werkelijk alles doet in de stuntwereld. Hij wordt neergeschoten, opgeblazen crasht en valt van hoge constructies om ons te vermaken. Na een heftig ongeval moet hij ineens een filmster, die vermist is geraakt, opsporen en zijn grote liefde terugwinnen terwijl hij nog gewoon doorwerkt. Een film die aan alles voldoet: spanning, actie, chaos en liefde.

< Releasedatum: vanaf 3 mei 2024 >

7. Kraven The Hunter

Een veelbelovende film voor de echte Marvel-liefhebbers die gaat over het intense verhaal achter één van de meest iconische Marvel slechteriken. De verhaallijn speelt zich af voor de clashes met Spider-Man en de hoofdrol wordt gespeeld door Aaron Taylor-Johnson. Andere bekende namen zijn Russell Crowe en Ariane DeBose. Zo brengt het nieuwe jaar veel toppers uit het Marvel-superheldenuniversum met zich mee.

< Releasedatum: vanaf 29 augustus 2024 >

Heb jij jouw filmavond al gepland?

Andere topfilms waar nog weinig bekend over is, maar die er ook aan zitten te komen in 2024 zijn: Venom 3, Deadpool 3, A Quiet Place: Day One en Spider-Man: Beyond the Spider-Verse. Kortom, in 2024 staat ons dus genoeg actie te wachten met opvolgers in de beste filmreeksen van deze eeuw. Kan jij net als ons niet wachten tot ze uitkomen? Echteheren wenst je vast veel kijkplezier!

Gerelateerde artikelen

previous
next
Wat gebeurt er in een zwart gat?
wintersport
goede series op Netflix
Snel een sixpack
klus het zelf
The line
Kevin Slowflowanimal
Carbid schieten
Voetbal derby's
De Tesla Cyber pickup truck
up