Aankomende PS5 games

In deze blog duiken we in de top 3 aankomende PS5 games. Doordat er ook veel aankomende games van kleine studio’s bijzitten hebben wij van Echte Heren voor jou een top 3 gemaakt met de nieuwe game releases van de PlayStation 5. Of je nu hunkert naar avontuur, actie, spanning, of competitie; deze top 3 aankomende PS5 games hebben iets voor elke gamer.  

 

Neon tekst video game

Top 3 aankomende PS5 games 2024

 

  • Het fantasie-spektakel Dragons dogma II 

Een van de vetste aankomende PS5 games is ongetwijfeld Dragons dogma II.De titel laat al zien dat de game nog verder gaat dan het vorige deel van Dragons dogma I. Met een diepgaand verhaal, innovatieve gameplay en graphics die de kracht van de PS5 volledig benutten, is dit een avontuur dat je niet wilt missen. De verwachtingen zijn hoog voor deze game. Deze belooft een van de nieuwe game releases te zijn die de manier waarop we naar fantasie gaming kijken, zal veranderen. 

 

  • De actie-avontuur game die je adrenaline laat pompen is Prince of Persia 

Volgende in de lijst van vetste aankomende games voor de PS5 is Prince of Persia, een titel die actie-liefhebbende gamers zal aanspreken. Dit spel combineert snelle gevechten met een intrigerend verhaal en uitdagende puzzels. Bereid je voor op hartkloppingen en snelle besluitvorming, terwijl je door prachtig ontworpen levels manoeuvreert.   

 

  • Het avontuur dat je hart sneller doet kloppen is Rise of Ronin 

Rise of Ronin is een titel die een bijzondere plek inneemt in de lijst van aankomende PS5 games. Dit spel combineert hartverwarmende verhalen met prachtige visuele kunstwerken en gameplay die zowel uitdagend als toegankelijk is. Het is een avontuur dat niet alleen je gaming vaardigheden op de proef stelt, maar ook je hart zal stelen met zijn diepgaande verhaal en gave personages.  

Buiten de top 3 aankomende PS5 games

Final Fantasy VII is eind februari uitgebracht en wordt beschouwd als dé game van 2024 en kandidaat voor Game of the Year. Final Fantasy VII is een game die een vervolg is van een succesvolle gamereeks.

Een van de meest geliefde aankomende PS5 game is ongetwijfeld GTA 6. Een titel met alles erop en eraan, innovatieve gameplay en graphics die de kracht van de PS5 ten volle benutten. De game speelt zich af in de staat Leoninda waar Vice City zich bevindt. Met een te gekke multiplayer en storymode gameplay is dit een game je niet wilt missen. De verwachtingen zijn

up