Waar kun je goed paintballen in Nederland?

De meest mannen hebben het wel eens gedaan, paintballen. Het is een populaire activiteit tijdens vriendenweekenden en vrijgezellenfeesten. Wil jij ook gaan paintballen in Nederland tijdens zo’n vriendenweekend of vrijgezellenfeest, maar weet je niet wat de leukste paintball locaties in Nederland zijn? Lees dan snel verder, want Echte Heren heeft de leukste locaties om te paintballen in Nederland op een rijtje gezet!

Wat is paintball?

Paintball is ontstaan in de jaren 1980 in de Verenigde Staten. Het is de bedoeling dat je elkaar beschiet met verfballetjes. Hoe het gespeeld wordt verschilt, zo kun je Capture The Flag doen of gewoon Total Elimination. Dat wil zeggen dat er twee groepen zijn die elkaar één voor één proberen uit te schakelen. Het spel kan behoorlijk pijn doen, omdat de balletjes met een hoge snelheid je raken. Daarom is het verplicht om met gezichtsmaskers te spelen.

De leukste paintball locaties Nederland

Dit zijn de leukste locaties om te paintballen in Nederland:

  1. Paintball Spaarnwoude (Spaarnwoude, Noord-Holland): Deze locatie heeft verschillende speelvelden met verschillende thema’s, zoals bossen, open velden en stedelijke omgevingen. Daarnaast hebben ze ook paintballsessies voor in de nacht, wat een unieke ervaring is voor paintballen in Nederland!
  2. Paintball Strand (Almere, Flevoland): Deze paintball locatie ligt aan het strand en is een unieke speelomgeving. Daarnaast biedt deze locatie ook indoor en outdoor velden.
  3. Fundustry (Utrecht en meerdere locaties): Fundustry heeft meerdere locaties door heel het land. Deze locatie is erg populair vanwege de verschillende velden en thema’s.
  4. De Unit Paintball (Amersfoort, Utrecht): Deze locatie biedt leuke verschillende velden, zoals verlaten gebouwen en bosrijke gebieden.
  5. Veluwe Events (Apeldoorn, Gelderland): Gelegen in de Veluwe heeft deze locatie een toffe locatie voor paintballen in Nederland. Het terrein biedt diverse obstakels en schuilplaatsen, wat voor een leuk strategisch spel kan zorgen.
  6. Paintballword (Rotterdam, Zuid-Holland): Deze locatie is populair vanwege de verschillende thema velden, zoals urban en jungle.
  7. The Paintball Farm (Boerakker, Groningen): De locatie staat bekend om de grote speelvelden en diversiteit aan obstakels. The Paintball Farm biedt ook arrangementen voor groepen en bedrijven.
  8. Gladiator Sports (Enschede, Overijssel): Deze locatie biedt meerdere speelvelden met diverse thema’s en obstakels. Daarnaast hebben ze ook arrangementen voor kinderfeestjes en bedrijfsuitjes.

Meer dan alleen blogs over paintballen in Nederland

Naast blogs over sporten, zoals paintballen in Nederland plaatsen wij ook regelmatig blogs over andere onderwerpen, zoals reizen, food, lifestyle en meer! Lees ze nu allemaal en blijf op de hoogte van alle blogs!

up