Tips vrijgezellenfeest man

Gaat een van je beste vrienden binnenkort trouwen en staat er ook een vrijgezellenfeest op de planning? Dan is misschien wel het leukste onderdeel: het organiseren van een vrijgezellenfeest voor de gelukkige man. Er valt alleen wel veel te regelen voor een vrijgezellenfeest voor een man. Denk bijvoorbeeld aan wat is het budget, hoe verras je de gelukkige, wie zijn er uitgenodigd en uiteraard: wat staat er op de planning? Om het feest onvergetelijk te maken zetten wij de beste tips voor een vrijgezellenfeest man op een rijtje. En uiteraard geven we je ook nog wat mannen vrijgezellenfeest ideeën voor een leuke dag/avond!

Tips voor vrijgezellenfeest

Ongeacht wat jullie gaan doen tijdens het vrijgezellenfeest is het leuk om goed na te denken over hoe je de gelukkige man gaat verrassen voor zijn vrijgezellenfeest. Misschien weet hij al wel op welke dag het feest gaat plaatsvinden maar desondanks is het superleuk om hem op een leuke manier op te halen. Tips om het vrijgezellenfeest man met een verrassing te starten:

 • Ontvoeren op zijn werk
 • Vroeg in de ochtend wakker maken in zijn bed
 • Naar een locatie laten gaan met een andere reden
 • Hem kidnappen tijdens een wandeling
 • Stuur een mysterieuze envelop met locatie, datum en tijdsstip
 • Verras hem met een surpriseparty op een leuke feestlocatie

Mannen vrijgezellenfeest ideeën

Een mannen vrijgezellenfeest kun je natuurlijk zo wild en gek maken als jullie willen. Afhankelijk van jullie budget zijn er super veel mogelijkheden. Overleg dus eerst met je vrienden wat het budget is en wat de aanstaande echt leuk zou vinden. Wij zetten enkele uiteenlopen mannen vrijgezellenfeest ideeën op een rijtje:

 1. Proeverij: houdt de aanstaande van een drankje? Dan valt een bier-, wijn- of whisky proeverij waarschijnlijk wel in de smaak. Uiteraard zijn er nog veel meer soorten proeverijen die je kan boeken. Een proeverij kan ook een leuk begin zijn van de dag om vervolgens nog wat spectaculairdere activiteiten te ondernemen.
 2. Paintball/wipe-out baan: voor wat spanning zijn activiteiten zoals paintball en een wipe-out baan zeer geschikt.
 3. Opdrachten: om wat extra spanning en uitdaging aan mannen vrijgezellenfeest toe te voegen kun je de man wat opdrachten meegeven. Deze opdrachten kun je zo gek en ongemakkelijk maken als je zelf wilt.
 4. Kroegentocht: houdt de aanstaande van een drankje en een hapje? Dan is een kroegentocht natuurlijk altijd goed. En het leuke is dat je deze in elke stad naar keuze kan uitvoeren. Dat wordt vast een dag, of nacht, om nooit meer te vergeten. Dus plakken jullie er nog een overnachting bij aan?
 5. Crossen met auto’s: stoere mannen houden van auto’s en crossen op een crossbaan wordt dan ook vaak als super vet ervaren. Lekker hard crossen door de modder!
 6. BBQ: op zoek naar iets rustigere activiteit? Dan is een zomerse BBQ natuurlijk ook nooit verkeerd. Dat kan lekker bij iemand thuis of ergens op locatie.

 

Met deze tips voor een vrijgezellenfeest man, moet het wel een geslaagd feestje worden! Wij wensen je in ieder geval alvast veel plezier met het organiseren van deze geweldige dag.

Gerelateerde artikelen

previous
next
trendy bril heren
Beste mannen parfums
Wat geef ik mijn vriendin cadeau
koffie
Tips vrijgezellenfeest man
Wat zijn de engste horror films
indoor kartbaan
Beste hoofdkussen voor zijslapers
Tips om energie te besparen
Heren winterjassen
up