De leukste indoor kartbaan van Nederland

In Nederland zijn er veel uitdagende kartbanen te vinden, maar wat is eigenlijk de grootste indoor kartbaan? In dit blog neemt Echte Heren je mee in de vier leukste indoor kartbanen van Nederland. We geven je antwoordt op de vragen: Hoe lang zijn de indoor kartbanen? Waar zijn ze gevestigd? En hoeveel kost het om te karten op de grootste indoor kartbaan van Nederland? Echte Heren heeft het allemaal voor je uitgezocht. Nieuwsgierig geworden? Lees verder en kom erachter!

Indoor kartbanen

  1. Van der Ende racing & fun:

Van der Ende racing & fun is de grootste indoor kartbaan van Nederland en is gevestigd in Poeldijk. Met hun 1,2 kilometer lange kartbaan is het zelfs de grootste indoor kartbaan van heel Europa! De baan heeft meerdere bruggen, verhogingen en maar liefst 25 bochten. Karten op deze indoor kartbaan kost €48,00 per persoon voor 3 Heats (drie x 10 minuten). Zeker de moeite waard om een langs te gaan dus!

  1. Kartfabrique

Kartfabrique is ook een prachtige indoor kartbaan die je zeker eens moet bezoeken! De kartbaan, gevestigd in Utrecht, is maar liefst 750 meter lang. Deze kartbaan doet zeker zijn naam eer aan, want het heeft een industriële uitstraling. Voor €50,50 per persoon kart je hier 3 Heats. Wil je de adrenaline laten stromen en woon je in de buurt van Utrecht? Dan zou ik zeker een bezoekje brengen aan de Kartfabrique!

  1. A15 Karting

A15 Karting heeft een kartbaan van 700 meter en is zeker de moeite waard. Ze zijn gevestigd in Gorinchem en je kart al 2 Heats voor €40,00 per persoon! De waaghalzen kunnen hier helemaal losgaan op de rechte stukken en scherpe haarspeldbochten. Ben jij zo’n waaghals? Ga dan zeker eens karen bij A15 Karting!

  1. Coronel Kartracing

Coronel Kartracing kan natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje. De kartbaan van de tweeling is 500 meter lang en is gevestigd in Huizen. De indoor kartbaan is geïnspireerd op het Spa Franchorchamps circuit in België. Voor €51,85 per persoon kart je hier 3 Heats. Liever je vrienden of familie bekijken onder het genot van een hapje en drankje? Komt dat mooi uit, Coronel Kartracing beschikt namelijk over een heerlijk kartcafé!

 

De beste indoor kartbaan

Volgens Echte Heren is indoor kartbaan Van der Ende in Poeldijk de beste indoor kartbaan van Nederland. Vooral door de lengte, maar ook door de variatie in bochten en bruggen. Daarnaast is kartbaan Van der Ende ook de beste indoor kartbaan door de meest voordelige prijs!

Alle Echte Heren blogs

Echt Heren schrijft over meer dan alleen karten! Wil jij nog meer van ons lezen? Klik dan op één van onze categorieën om nog meer leuke blogs te lezen: sport, lifestyle, reizen, food en tech!

up