Wat geef ik mijn vriendin cadeau?

Ieder jaar wordt het lastiger om een origineel cadeau te verzinnen voor de verjaardag van je vriendin. Althans, wel als je ieder jaar dezelfde vriendin hebt. Na een aantal jaargangen te hebben afgedaan met sieraden, Rituals pakketten, weekendjes weg en cadeaubonnen voor restaurants, wordt het wel eens tijd om met écht iets origineels te komen. Vind je niet?

Abonnementen aan vriendin cadeau geven

Je bent je vaak niet bewust van het gemak van een abonnement. Muziek luisteren? Hup, Spotify aan. Serie kijken? Klik maar aan, dat Netflix. Liverpool – City? Open Viaplay maar. Een abonnement als cadeau is een vaak over het hoofd geziene kans.

Maar ja, wat voor abonnement moet ik mijn vriendin geven? Gemakshalve ga ik er even vanuit dat je op de hoogte bent van de interesses en hobby’s van jouw vriendin. Hieronder vind je abonnementen die jij je vriendin cadeau kan geven, aan de hand van haar interesses.

Persoonlijke verzorging

Is jouw vriendin vaak bezig met make-up, geurtjes en persoonlijke verzorging? Dan zijn de volgende abonnementen wat voor haar.

  • Parfum. Op parfumado.nl kun je Gift Cards bestellen voor een parfumabonnement. Daarbij krijg je iedere maand één parfum naar keuze opgestuurd. Zo kan je vriendin iedere keer wat nieuws uitproberen.
  • Beauty. Een Beauty Box met daarin zes samengestelde schoonheidsproducten die ze voor een X aantal maanden op haar deurmat ziet belanden: topidee! Kies op LOOKFANTASTIC voor een abonnement om aan je vriendin cadeau te geven van 1, 3, 6 of 12 maanden.

Kleding

Aansluitend op de vorige abonnementen, vind je ook het antwoord op de vraag: ‘wat geef ik mijn vriendin cadeau’ in kleding. Althans, lingerie en sieraden.

  • Lingerie. Zoek je misschien iets waar je zelf ook wat aan hebt? Dan is een abonnement van Livish Lingerie iets voor jouw meid. Kies haar maat, het aantal boxen en het soort box en ze ontvangt iedere maand een gloednieuw lingeriesetje.
  • Sieraden. Armbandjes, oorbellen, kettinkjes… welke vrouw wordt er nu niet blij van sieraden? Verschillende sites bieden sieradenabonnementen aan. Je kunt ze bovendien cadeau doen op het adres van je vriendin.

Hobby

Afhankelijk van haar hobby’s, komen de volgende abonnementen ook in aanmerking om aan je vriendin te geven.

  • Sport. Als jouw vriendin gek is op sport, is een abonnement op een sportschool geen gek idee (als ze deze niet al heeft). Disclaimer (!): deze valt niet altijd goed in de smaak.
  • Koken. Houdt jou vriendin van kokkerellen? Dan is een Cheflix-abonnement (populairst!) misschien wat voor haar. De naam verraadt wellicht al de strekking van dit platform, daar je er video’s kunt vinden waarin topchefs als Ron Blaauw hun ultieme recepten met je delen en uitleggen hoe je die het best bereidt.
  • Wijn. Wat zou je ervan vinden om elke maand een box speciaalbier opgestuurd te krijgen? Niet gek hè? Als jouw vriendin net zo’n zuipschuit is als jij, zou je de Taste Club eens moeten checken. Iedere maand krijgt ze een box met verschillende wijnen om uit te proberen, gebaseerd op haar smaakvoorkeuren.

Overige abonnementen om je vriendin cadeau te geven

Tot slot nog twee abonnementen om aan je vriendin te geven, die niet onder een van de bovenstaande categorieën te scharen vielen.

  • Taal. Heeft ze een passie voor taal? Het leren van een nieuwe, vreemde taal is een tijdrovend, uitdagend en leuk proces! Met een premium account op Duolingo is ze wel even zoet om zich het Frans, Spaans of Deens machtig te maken.
  • Bloemen. Meer dan je denkt, worden vrouwen vrolijk van bloemen. Maar ja, wanneer geef je haar bloemen? En is dat niet te zoetsappig? Door middel van een bloemenabonnement los je deze vragen op. Op weeklyflower.nl is bepaal je zelf de frequentie van bezorging en de grootte van het boeket.
up