Kevin in "Wonderland"

Op 16 november 2023 dropte de Rotterdamse rapper ‘Kevin’ aka Slowflowanimal zijn album ‘Wonderland’ op alle streamingsdiensten via het label Animal stories / Noah’s ark. Dit album bevat 18 nummers met 9 featurings met onder andere: Yade Lauren, S10, KA, Ronnie Flex en nog meer grote namen. De luistertijd bedraagt 54 min. 49 sec en we kunnen wel stellen dat het een groot succes is geworden.

Hoe kwam zijn rapcarrière tot stand?

In dit album schetst Kevin hoe hij het leven om zich heen ziet en wat hij meemaakt, maar hoe werd Kevin zo bekend? Kevin zijn rapcarrière kwam tot stand na zijn debuutsingle samen met Emms genaamd ‘Op De Block’, waarna hij zijn debuut EP ‘Kleine Versnelling’ kort daarna uitbracht. De track ‘Waarom’ samen met Sevn Alias was het nummer dat zelfs een platinum plaat ontving. Zo zijn er een aantal andere tracks die ook een gouden/platina plaat hebben mogen ontvangen.

Na zijn shows op het ‘WOO HAH festival’ in 2017 viel de Rotterdamse rapper op bij 3voor12 door zijn opvallend goede optredens. Na deze successen bracht Kevin wederom een single uit in samenwerking met rapper Emms genaamd ‘Niet Alleen’ als begin van zijn 1ste album Lente (2018). Slowflowanimal bracht zijn eerdere muziek uit onder het Rotterdamse label: Rotterdam Airlines, waarmee hij door de rap scene vloog en zijn plek pakte in de lijsten van de Spotify charts waar hij nu niet uit te missen is.

De rustige, nonchalante stijl van Kevin

In 2021 won Kevin een award voor ‘Best Hiphop’ bij de Edison pop nominaties en werd Animal Stories (album) een platina plaat. Op het nieuwste album ‘Wonderland’ laat Kevin zijn rustige, nonchalante stijl horen. “Voor dit album heb ik goed de tijd genomen, uiteindelijk heb ik met mijn team iets gemaakt waar ik met veel trots en plezier op terugkijk”, aldus Kevin. Door de artistieke uitstraling omtrent het album, bijvoorbeeld doormiddel van videoclips & content komt het album authentiek en op Kevin zijn eigen manier naar buiten. Dit succesvolle album is binnengekomen op positie 1 en staat na 2 maanden op nummer 5 van de Dutch album top 100

Luisterde jij al naar Slowflowanimal? En wat verwacht jij van Kevin zijn volgende album? Wij streamen zijn album in ieder geval nog elke dag en kijken uit naar zijn nieuwe muziek!

Inhoudsopgave

twitterfacebooklinkedin
up