Dit zijn de grappigste Siri commands

Siri is de virtuele assistent van Apple, die beschikbaar is op iPhone, iPad, Apple Watch en Mac. Het is een krachtig hulpmiddel dat je kunt gebruiken om allerlei taken uit te voeren, zoals het bellen van mensen, het afspelen van muziek en het controleren van het weer, maar Siri kan ook grappig zijn.

Siri Harry Potter spreuken

Harry Potter-fans kunnen nu hun favoriete spreuken uit de boeken en films gebruiken met Siri. Apple heeft een nieuwe functie toegevoegd aan Siri die je in staat stelt om spreuken uit te spreken om je telefoon te bedienen.

Om een spreuk uit te spreken, zeg je gewoon “Hey Siri, [naam van de spreuk]”. Siri zal dan de instructies voor de spreuk uitvoeren.

Hier zijn enkele voorbeelden van Siri Harry Potter-spreuken die je met Siri kunt gebruiken:

 • Lumos: Dit is een spreuk die de zaklamp op je telefoon aanzet.
 • Nox: Dit is een spreuk die de zaklamp op je telefoon uitzet.
 • Accio + de naam van de app: Spreek simpelweg het magische woord uit, gevolgd door de naam van je favoriete app, en voilà, hij opent moeiteloos op je smartphone. Hoe fantastisch is dat? Accio, Netflix!
 • Bovenkant formulier
 • Silencio: Last van spam? Met deze command kun je je telefoon op stil zetten!
 • Sonorus: Met de ‘Sonorus’-spreuk kun je eenvoudig het volume van je geluid aanpassen. Als je ‘Sonorus Maxima’ uitspreekt, gaat je telefoon meteen naar het hoogste volume.

Grappige Siri Star Wars commands

Siri staat bekend om zijn grappige commands, en dit geld ook voor zijn interacties voor de franchise Star wars. Hieronder staan een paar van die Siri commands.

 • ‘’Hey Siri, moge de force met je zijn’’. Siri zou kunnen reageren met ‘’en ook met jou’’ of ‘’Maar wees voorzichtig, Padawan.’’
 • ‘’Hey Siri, waarom droeg Darth Vader een masker’’ Siri zou kunnen grappen maken, “Om zijn dubbele kin te verbergen,” of een serieuzer antwoord geven zoals “Om zijn ademhalingssysteem te beschermen.”
 • “Hey Siri, ik ben je vader.” Siri, als een brutale virtuele assistent, zou kunnen terugpikken met “Nee, ik ben je moeder!” of “Ik ben je broer!”

 

De leukste Marvel Siri commands

Marvel-films en series zijn beroemd om hun actie, humor en fantasie. Siri kan je helpen om nog meer plezier te hebben met deze Marvel Siri commands:

 • ‘’Hey Siri, wie is de sterkste Marvel superheld?’’

Siri zou kunnen antwoorden ‘’Hulk’’, ‘’Thor’’ of zelfs Ant-man, als hij in de ware grootte van een reus is.

 • ‘’Hey Siri, wie is de slimste Marvel held’’

Siri zou als antwoord kunnen geven ‘’Tony Stark, ‘’Doctor Strange’’ of Rocket Raccoon.

 

Siri Lord of the rings

De Lord of the Rings is een populaire fantasy-trilogie die bekend staat om zijn meeslepende verhaal, boeiende personages en epische gevechten. Siri kan je helpen om nog meer plezier te hebben met de Lord of the Rings-franchise met deze grappige siri commands:

 • ‘’Hey siri stuur me de route naar Mordor’’

Een antwoord wat Siri zou kunnen geven is: Als je van een ring af moet, vraag me naar een kringloopwinkel.

 • “Hey Siri, wat is de favoriete kleur van Gandalf?”

Siri zou kunnen antwoorden “Grasgroen”, “Zwart” of zelfs “Wit”

 • “Hey Siri, wat is de favoriete sport van Legolas?”

Siri zou kunnen antwoorden “Archery”, “Gymnastics” of zelfs “Golf”

Siri is een krachtig hulpmiddel dat voor verschillende doeleinden kan worden gebruikt, waaronder plezier en spelletjes. Dankzij zijn vermogen om natuurlijke taal te begrijpen, kan Siri creatieve en humoristische antwoorden genereren op een breed scala aan opdrachten. Of je nu fan bent van Star Wars, Marvel of The Lord of the Rings, er zijn genoeg Siri commands die je zullen laten lachen.

up