Goede actiefilm Netflix

In de wereld van streamingdiensten is Netflix de absolute top. Netflix staat bekend om zijn brede scala aan Films vooral als het gaat om het aanbieden van goede actiefilms. Van klassiekers tot nieuwere releases er is altijd wel iets dat bij jou past! Ben jij een liefhebber van adrenaline verhogende scènes, explosieve achtervolgingen en complexe plotwendingen? Dan ben je bij Echteheren.nl aan het juiste adres. Wij gaan de ingrediënten van goede actiefilms Netflix op een rijtje zetten. Zoek niet verder voor je volgende filmavond, lees deze blog zodat jouw keuze gemakkelijker wordt. 

Enkele voorbeelden van goede actiefilms op Netflix:

Als we de actiefilms op Netflix rangschikken op basis van hoogste beoordelingen komen we uit bij deze top 5. Deze selectie bevat oude klassiekers maar ook recentere films die het erg goed doen, en zeker de moeite van het kijken waard zijn.  

 1. Dune Part one (2021)
 2. Terminator 2 (1991) 
 3. Man on Fire (2004) 
 4. The Revenant (2015) 
 5. Spider-man: Accros the Spider-Verse (2023) 

Wat maakt een actiefilm op Netflix goed?

 • Een sterke verhaallijn: wanneer we denken aan actiefilms, denken we al snel aan vechten, slechteriken en ontploffingen. Maar goede actiefilms Netflix gaan niet alleen over actie, het gaat ook om een sterke verhaallijn. Een meeslepende verhaallijn neemt jou helemaal mee in het plot. Netflix biedt een selectie van actiefilms waarbij het verhaal net zo boeiend is als de actiescènes zelf.  
 • Adrenaline verhogende actiescènes: wat zou een actiefilm zijn zonder zijn adembenemende actiescènes? De beste actiefilms op Netflix maken gebruik van geavanceerde cinematografie en effecten om scènes te creëren die je adrenaline door je aderen laten stromen. Van spectaculaire achtervolgingen tot meesterlijke gevechtsscènes, dit zorgt ervoor dat actiefilms spanning opleveren tijdens het kijken.  
 • Actie gecombineerd met andere genres: wat goede actiefilms Netflix onderscheidt, is de mix met andere genres. Of je nu houdt van actie gecombineerd met comedy, drama, sciencefiction of fantasy, Netflix heeft het allemaal. Deze films bieden een unieke kijkervaring waarbij lachen, adrenaline en spanning nauw met elkaar verbonden zijn. 
 • Actiehelden en -heldinnen om niet te missen: achter elke goede actiefilm op Netflix staat een memorabele held of heldin. Deze personages brengen de verhalen tot leven en zorgen voor onvergetelijke momenten. Ontdek films met personages zoals Spider-Man, Batman of Rambo die je zullen inspireren en entertainen, terwijl ze vechten voor wat rechtvaardig is. 

Hoe vind je goede actiefilms Netflix?

In Nederland kun je gebruik maken van 6859 films en series (laatste update: 19 maart 2024). Maar wist je dat Netflix 1133 films en series voor jou verborgen houdt. De reden hiervan is, dat Netflix ervan uitgaat dat leden het niet prettig vinden wanneer ze de titel niet in hun eigen taal kunnen zien. Maakt jou dit dus niet uit en wil je toch graag de 1133 extra films en series hebben? Volg deze stappen en ook jij maakt gebruik van dit trucje.   

 1. Klik rechtsbovenin je scherm op ‘Account’.  
 2. Vervolgens ‘Profiel en ouderlijk toezicht’.  
 3. Kies bij ‘Taal’ voor Engels.  

Bekijk alle goede actiefilms Netlfix

Nu je weet waar je op moet letten, ben je klaar om je volgende actiefilmavontuur op Netflix te beginnen. Of je nu in de stemming bent voor een klassieker die je nog niet hebt gezien of een nieuwe release die iedereen in zijn greep houdt, Netflix heeft gegarandeerd iets dat je zal boeien. Start je zoektocht vandaag nog en bereid je voor op een filmervaring die je niet snel zult vergeten met alle goede actiefilms op Netflix. 

up