De beste plekken voor een mannenweekend

Een mannenweekend organiseren waar nog jaren over gesproken gaat worden? Wij hebben de beste plekken voor een fantastisch mannenweekend voor jou op een rijtje gezet. Zo wordt jouw mannenweekend ongetwijfeld een onvergetelijke ervaring voor als jouw vrienden. Elke plek heeft zijn eigen charme, zo is er voor ieder wat wils. Ontdek de beste plekken voor een mannenweekend!

Mannenweekend Nederland

Een mannenweekend hoeft niet ver van huis plaats te vinden. Ook in Nederland zijn er genoeg plekken voor een fantastisch mannenweekend. De beste plekken voor een mannenweekend in Nederland op een rijtje:

– Rotterdam: in Rotterdam zijn er vele activiteiten die goed passen een mannenweekend. Denk bijvoorbeeld aan de Euromast beklimmen, een RIB-vaart in de haven, een bierproeverij of een genieten van het bruisende uitgaansleven. Daarnaast heeft Rotterdam ook mooie architectuur om te bekijken. Voor ieder wat wils!

– Amsterdam: ook Amsterdam is een goede stad voor een mannenweekend. Bezoek de Heineken Experience en kom alles te weten over het brouwen van bier. In de avonduren kun je in Amsterdam ook genieten van een bruisend uitgaansleven. Of breng een bezoek aan de Melkweg of Paradiso voor het bekijken van leuke artiest.

Naast het bezoeken van een grote stad in Nederland, kun je er ook voor kiezen om een grote boerderij of luxe villa te huren. Midden in de natuur genieten jullie van een mooi weekend in een luxe verblijf met bijvoorbeeld sauna en/of jacuzzi. Een grote boerderij of villa biedt de mogelijkheid om leuke activiteiten te ondernemen bij de woning of juist lekker tot rust te komen. Je kunt het weekend zo in plannen als jij zelf wilt!

Mannenweekend over de grens

Willen jullie tijdens het mannenweekend over de grens? Ook dan zijn er vele mogelijkheden! We zetten ze voor je op een rijtje:

– Mannenweekend Ardennen: In de Belgische Ardennen vind je vele luxe vakantiehuizen die geschikt zijn voor een mannenweekend. Als jullie op zoek zijn naar stoere activiteiten dan zit je in de Ardennen goed! Met het bosrijke gebied zijn er vele sportieve activiteiten die je hier kan uitvoeren. Uiteraard sluit je deze af met een lekker Belgisch biertje.

– Voetbal in Barcelona: is jouw vriendengroep fan van voetbal dan is een weekend naar Barcelona een goed idee! Breng een bezoek aan Camp Nou, bekijk een voetbalwedstrijd en geniet van de gastvrije cultuur.

– Drankjes in Dublin: in Dublin genieten jij en jouw vrienden van heerlijke bieren en whisky’s in verschillende barretjes en brouwerijen. Dublin is dan ook de perfecte plek om uit te gaan en te genieten van het nachtleven. Daarnaast zijn de traditionele kroegjes en de beroemde Guinnes storehouse een must om te bezoeken.

– Bier in Keulen: voor lekkere bieren en uitgaan kun je ook dichterbij huis terecht, namelijk in Keulen. Het is de perfecte plek voor een lekkere bierproeverij, maar daarnaast kun je er ook genieten van de mooie geschiedenis, cultuur en voetbal. De avond sluit je af in een klein kroegje of een populaire club.

– Cultuur in Praag: in Praag is het bier zeer goedkoop en daarnaast ook nog eens lekker. Er zijn verschillende lokale brouwerijen die je kunt bezoeken. Daarnaast staat er in Praag het grootste oude kasteelcomplex ter wereld, de Praagse Burcht. Vanuit hier heb je een prachtig uitzicht over de stad Praag. Kortom voor ieder wat wils in Praag!

 

Ongeacht welke locatie je gaat kiezen voor jullie weekend weg, geniet van een geweldig mannenweekend!

Gerelateerde artikelen

previous
next
de mooiste skigebieden van de Alpenlanden
Aanraders voor porto
beste zuipvakantie plekken met vrienden in Europa
vakantie naar Scandinavië
Originele activiteiten Brussel
waar op vakantie in italie
mannenweekend
Voetbalwedstrijd
Leukste eiland van Griekenland
up