Originele activiteiten Brussel

Brussel kent als hoofdstad van België vele bezienswaardigheden. Denk bijvoorbeeld aan Manneken Pis, de Grote Markt en het Atomium. Heb je alle “standaard” hotspots gezien en ben je op zoek naar originele activiteiten in Brussel? Dan ben je hier goed! Ik heb de perfecte uitjes in Brussel voor je op een rijtje gezet zodat jij een onvergetelijke tijd gaat hebben in Brussel. Lees snel verder en kom achter alle originele activiteiten in Brussel!

Alle leuke activiteiten Brussel

  • Bierspa: een dagje naar de spa maar dan net even anders? Dan is een bierspa de perfecte keuze! Geniet van een groot bad gevuld met warm water en de belangrijkste ingrediënten die je in bier kunt vinden. Deze ingrediënten hebben meerdere voordelen voor jouw huid en haar. En daarnaast drink je uiteraard een heerlijk biertje terwijl je lekker aan het ontspannen bent. Reserveer direct zodat je een middagje kan ontspannen.
  • Rioolmuseum: een keer wat anders dan een standaard museum? Kies dan voor het rioolmuseum! Dit is waarschijnlijk niet iets waar je direct aan denkt als je denkt aan een museum, maar daarom behoort het zeker tot de originele activiteiten in Brussel. Op eigen tempo kan je alles ontdekken en kinderen kunnen zich uitleven met verschillende spelletjes en raadsels. Boek direct jouw tickets voor een bezoek aan het rioolmuseum.
  • Uitzicht over de gehele stad: wil je genieten van een prachtig uitzicht over de stad Brussel? Ga dan naar 58 Rooftop! Hier heb je een 360 graden uitzicht vanuit het grootste dakterras in Europa. Wil je het menu bekijken of meer weten over het grootste dakterras, lees dan hier meer over 58 Rooftop. 
  • Zelf chocolade maken: ga naar het Choco Story Museum en maak zelf chocolade! Naast dat je tijdens een rondleiding alles te weten komt over de herkomst van cacao en het productieproces kun je op aanvraag een workshop bijwonen.
  • Stripmuseum: hou je van strips? Dan is het stripmuseum misschien wel een leuke originele activiteit in Brussel! Hier zie hoe strips zijn opgebouwd en bewonder je de verschillende stripstijlen.
  • Stripverhaalroute: naast het stripmuseum kun je ook een stripverhaalroute lopen door de stad. Zo maak je jouw uitje in Brussel als stripliefhebber helemaal compleet. Hier maak je kennis met de meest populaire stripverhalen. De route loop je alleen of met een gids. Door de route te bewandelen zie je direct enorm veel van de stad! Deze behoort daarom zeker weten tot de categorie leuke activiteiten in Brussel.

Uitjes in Brussel

Met al deze originele activiteiten in Brussel weet ik zeker dat je een superleuke tijd gaat beleven in deze prachtige stad. Naast al deze uitjes in Brussel heb je natuurlijk ook nog de meer voor de hand liggende activiteiten en bezienswaardigheden. Vervelen in Brussel is dus (bijna) onmogelijk met al deze originele activiteiten in Brussel!

Gerelateerde artikelen

previous
next
Top 5 activiteiten in Edinburgh
top 5 locaties in rome
Athene stedentrip tips
mannenweekend
waar op vakantie in italie
Autovakantie Slovenië
vakantie naar Scandinavië
wat te doen in malta
Leukste eiland van Griekenland
Camper reis door West-Amerika
Vriendengroep vakantie
leuke dingen om te doen in barcelona
New York bezienswaardigheden top 10
Verlaten stadion
Mooiste-duikplekken-ter-wereld
de vijf mooiste vakantie eilanden spanje
Aanraders voor porto
beste zuipvakantie plekken met vrienden in Europa
top 10 bezienswaardigheden in Parijs
Wat-neem-je-mee-op-Safari
de mooiste skigebieden van de Alpenlanden
De-mooiste-stranden-van-Europa
Istanbul
Milaan stedentrip tips
Voetbalwedstrijd
Tatra gebergte
weekend londen tips
up