Maak jouw huishouden slimmer met deze slimme huishoudelijke apparaten!

Steeds meer huishoudelijke apparaten worden “smart”. Deze slimme apparaten zijn verbonden met internet en beschikken hierdoor over allerlei extra functies. Daarnaast kun je ze vaak bedienen via een app. Maar welke slimme apparaten bestaan er en welke kunnen er niet ontbreken in jouw slimme huishouden? We nemen de meest handige slimme huishoudelijke apparaten met je door zodat jij jouw huishouden ook een stuk slimmer kan maken!

Slimme koelkasten en vriezers

Met een slimme koelkast weet je op elk moment wat je in huis hebt. Via de app kun je exact bijhouden wat erin ligt en of je nog genoeg in huis hebt. Zo haal je nooit te veel in huis en ga je voedselverspilling tegen. Daarnaast bepaal je met de app ook eenvoudig de tempratuur van je koel- of vriesvak en geeft hij aan waar je bepaalde etenswaren het best kan bewaren, zo blijft jouw eten altijd heerlijk vers!

Dweilrobot & robotstofzuiger

Een robotstofzuiger is bij de meeste mensen wel bekend (uiteraard ook een handig en slim apparaat!), maar na het stofzuigen moet er ook gedweild worden. Een dweilrobot dweilt zelfstandig jouw vloer. Bij sommige merken kun je jouw dweilrobot koppelen aan jouw robotstofzuiger, zo werken ze samen aan een schone vloer zonder dat jij hier iets voor hoeft te doen!

Slimme vaatwassers

Ook vaatwassers worden steeds slimmer. Een vaatwasser met wifi verbinding geeft bijvoorbeeld een notificatie wanneer het vaatwasprogramma is afgelopen of wanneer er onderhoud nodig is. Met een slimme vaatwasser hoef je nooit meer na te denken over het juiste programma, deze kiest dit slimme huishoudelijke apparaat zelf voor jou! Sommige slimme vaatwassers hebben zelfs een compartiment voor vaatwastabletten, je krijgt dan een melding als de voorraad tabletten op is.

Wasmachines bedienen op afstand

Een slimme wasmachine maakt het wassen van kleding een stuk eenvoudiger. De automatische wasmiddeldosering zorgt ervoor dat er altijd precies genoeg wasmiddel wordt toegevoegd aan een wasbeurt. De app bepaalt voor jou wat het beste programma is voor de was die jij hebt. Zo blijft je kleding langer mooi. Wanneer jouw wasgoed schoon is, krijg je een melding op je telefoon. Hierdoor loop je niet voor niks naar jouw wasmachine.

Slimme apparaten worden steeds populairder

De technologie staat niet stil en er worden dan ook steeds meer slimme apparaten ontwikkeld. Je maakt je leven een stuk eenvoudiger met slimme apparaten. En tegenwoordig kun je ook bijna alle apparaten in jouw huishouden vervangen door een slim apparaat. Welke slimme apparaat ga jij aanschaffen?

Gerelateerde artikelen

previous
next
De Tesla Cyber pickup truck
klus het zelf
Beste wordpress plugins Echteheren
Smartwatches vergelijken
Apple Vision Pro
Beste dweilrobot
Professionele website 2024 CMS
Beste draadloze speaker
De grappigste Siri commands
Trailers van aankomende PS5 games wordt bekeken door twee vrienden.
up